top of page
Birds

Meer Over mij

Passie voor persoonlijke ontwikkeling

Tijdens mijn schoolperiode had ik maar weinig gevoel voor waar ik heen wilde. Leren ging me altijd eenvoudig af, maar wat ik daarmee wilde doen? Geen idee. Pas toen ik koos voor mijn vervolgopleiding aan de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) voelde ik voor het eerst wat het betekende om iets te doen wat ik diep van binnen echt leuk vond om te doen. Studeren werd leuk en ik begon een carriere pad te zien. En ineens, 10 jaar later, had ik precies die droombaan die ik tijdens mijn studie al voor ogen had. Ik was er! En toen? Toen was er niets...

Foto niels.jpg

De periode die daarop volgde ging vooral over zoeken. Een zoektocht naar mijn kracht. Want waar ben ik goed in? Waar sta ik voor? En wat wil ik eigenlijk? Wat vind ik echt belangrijk in het leven? Door blind vast te houden aan een oud droombeeld had ik het aller belangrijkste over het hoofd gezien: Mijzelf. Goede vragen stellen om daar grip op te krijgen was eenvoudig, maar het vinden van antwoorden op die vragen bleek een stuk lastiger. Zo niet ondoenbaar. Zeker in mijn eentje. Ik zocht hulp, liet me begeleiden en ontrafelde langzaam verschillende componenten van mezelf. 


Ik begon in te zien wat mijn passies en talenten zijn en hoe ik die in kon zetten. En met de energie die ik daar zelf van kreeg kon ik vervolgens ook mijn omgeving verandering en groei brengen. Ik herwon mijn superkracht! De keuzes die ik maakte, maakt ik omdat IK dat wilde. Met een coachopleiding heb ik deze kracht verankerd en versterkt. Nu bezit ik de tools om ook jou je superkracht te helpen (her)ontdekken.

 

Als coach ben ik een goede luisteraar en zorg ik met enthousiasme en toewijding voor een fijne setting waarin jij kan ontwikkelen en groeien. Uiteraard nemen we jouw uitdagingen serieus, maar speelsheid kenmerkt wie ik ben. Ontwikkeling mag immers ook best leuk zijn! Als jij me het vertrouwen geeft dan geef ik die dubbel zo hard terug.  Ik kijk ernaar uit om de held in jou te gaan zien. Zet jij de eerste stap?

Kwalificaties

  • Officieel NOBCO EMCC EQA practitioner diploma

  • LVSC geregistreerde coach

  • 15+ jr leidinggevende ervaring in commerciele- en (semi)overheid omgeving

  • 1e graads docent Lichamelijke Opvoeding

Wat mag je van mij verwachten?

  • Goede luisteraar

  • Humor

  • 100% enthousiasme en toewijding

  • Aandacht voor eigen verantwoordelijkheid

bottom of page