top of page
Odessa's Lighthouse

CErtificering

Heldenfabriek is aangesloten bij diverse branche verenigingen. Coaches hebben een opleiding gevolgd bij geaccrediteerde organisaties die de kwaliteit van coachingopleidingen in Nederland beoordelen. Denk aan de NOBCO (beroepsvereniging voor coaches), NOLOC (beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals), LVSC (Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching), het CMI (gericht op loopbaanprofessionals) of accreditaties van de grootste internationale coachorganisatie ICF (International Coach Federation).

Heldenfabriek heeft de internationale Ethische Gedragscode van de NOBCO hoog in het vaandel staan en waarborgt daarmee de zorgvuldige werkwijze die in coaching verwacht mag worden.

Deze ethische code bevat onder ander richtlijnen, verantwoordelijkheden en bindende gedragsregels ten aanzien van professioneel gedrag en handelen.
 

Klik hier voor de internationale ethische code

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb.png

NOBCO

NOBCO is hét aanspreekpunt voor en over coaching in Nederland. We zijn er voor iedereen die op zoek is naar een professionele coach en voor coaches die willen werken aan verdere professionalisering van het coachvak.

www.nobco.nl

Logo beroepsregister 200 dpi PNG_1.png

LVSC

Bij LVSC zijn ruim 2300 gekwalificeerde en ervaren supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders aangesloten. We richten ons als beroepsvereniging op de doorgaande ontwikkeling van onze professioneel begeleiders en beheren het LVSC beroepsregister met gekwalificeerde supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders. Onze professioneel begeleiders zorgen voor duurzame ontwikkeling van professionals, teams en organisaties.

www.lvsc.eu

Logo.png

Blankestijn & Partners

Blankestijn & Partners is de specialist in trainers- en coachingsopleidingen en begeleidt trainers, coaches en teamcoaches in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zodat zij mensen, teams en organisaties met impact begeleiden om vanuit bezieling resultaten te realiseren.
Wij doen dit middels gedegen en intense trainersopleidingen en coachingsopleidingen, afgestemd op jouw ambitie en competentieniveau.

www.bpopleidingen.nl 

bottom of page