top of page
Mountains

Certificering

Een held word je niet zomaar. Dat vraagt om inzicht, tijd en structuur van jouw begeleiding om daar in alle veiligheid en vertrouwen in te groeien. Die basis vraagt om een gedegen aanpak. Van een coach die niet zomaar wat doet. 

Heldenfabriek is aangesloten bij diverse branche verenigingen. Coaches hebben allemaal een opleiding gevolgd die geaccrediteerd is door een van de organisaties die de kwaliteit van coachingopleidingen in Nederland beoordelen. Denk aan de NOBCO (beroepsvereniging voor coaches), NOLOC (beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals), LVSC (Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching), het CMI (gericht op loopbaanprofessionals) of accreditaties van de grootste internationale coachorganisatie ICF (International Coach Federation).

NOBCO

NOBCO is hét aanspreekpunt voor en over coaching in Nederland. We zijn er voor iedereen die op zoek is naar een professionele coach en voor coaches die willen werken aan verdere professionalisering van het coachvak.

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb.png

LVSC

Bij LVSC zijn ruim 2300 gekwalificeerde en ervaren supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders aangesloten. We richten ons als beroepsvereniging op de doorgaande ontwikkeling van onze professioneel begeleiders en beheren het LVSC beroepsregister met gekwalificeerde supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders. Onze professioneel begeleiders zorgen voor duurzame ontwikkeling van professionals, teams en organisaties.

Logo beroepsregister 200 dpi PNG_1.png

Blankestijn & Partners

Blankestijn & Partners is de specialist in trainers- en coachingsopleidingen en begeleidt trainers, coaches en teamcoaches in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zodat zij mensen, teams en organisaties met impact begeleiden om vanuit bezieling resultaten te realiseren.
Wij doen dit middels gedegen en intense trainersopleidingen en coachingsopleidingen, afgestemd op jouw ambitie en competentieniveau

Logo.png
bottom of page